staten island basement remodel

staten island kitchen contractors

staten-island-bathroom-remodel

Bodrume

basement remodel staten island

 

Zbuluar New Living Space

Remodeling bodrum ofron një metodë të thjeshtë dhe me kosto efektive për të përfshirë hapësirë ​​për familjen tuaj dhe shërbimeve në shtëpinë tuaj.

Nëse ju jeni duke shtuar një dhomë lavanderi, dhomë gjumi, apo tërë accessory njësi shtëpi, marangozëve karrierës dhe kontraktuesit të përgjithshme që kemi do të sjellë ekspertizën e ndërtimit, saktësi dhe kujdes për të rimodeloj bodrum tuaj.

Shumë bodrumet e vjetra kanë furrat plakje, tuba, kabllot dhe komponentët strukturore që kanë nevojë për zhvillimin dhe përditësimin. Ndërtimi i ekspertëve dhe ekipit tonë të performancës shtëpi mund të ju ndihmojë të shfrytëzuar konvertimin tuaj bodrum për të rritur sigurinë e përmirësuar komoditetin, and efficiency of the home all while taking advantage of the additional square footage. Call us for an in home estimate (347) 946-6154